ZaGo in NASM

  13. 08. 2018

ZA vojaško in vesoljsko uporabo, bodo storili le najboljši tesnilni vijaki - in Nexus dobavitelj ZaGO je edini proizvajalec tesnilnih vijakov, ki izpolnjujejo Natančno testiranje tlaka.
NASM - Nacionalni letalski standardi (Metric) - so prostovoljni standardi, ki jih je razvila aerospace industrija, ki se soočajo z izzivi varnega in zanesljivega delovanja v hudih okoljih.
Zaščitijo podjetja, ki se ukvarjajo z raziskovanjem, načrtovanjem in izdelavo zrakoplovov, izstrelkov in vesoljskih plovil.

Stranke družbe ZaGO - vključno z ameriško vojsko, mornarico in zračnimi silami - so lahko prepričane, da vojaški standardni deli družbe izpolnjujejo stroge specifikacije - in njihovi tesnilni vijaki so edini, ki izpolnjujejo visoke standarde NASM82496.
Standardi NASM, ki jih izdaja Združenje aeronavtičnih industrij (AIA), pokrivajo področja, vključno s sorniki, vijaki in zakoviči, sistemi za upravljanje varnosti, orodja za rezanje, operacije na letališčih in ravnanje z nevarnimi snovmi. Deli s standardi se mednarodno uporabljajo na letalih in vesoljskih izdelkih.
Vsakdo, ki uporablja enega od obravnavanih delov, ve, da so ga mednarodni uporabniki izčrpno testirali in je primeren za uporabo, kadar je treba zaščititi človeško življenje - kot na primer v ladjah, jedrskih reaktorjih, železnicah, vožnjah z zabaviščnimi parki, letal in visokohitrostnih motorjev .
Samozaporni vijaki ZGO-ja sami sebi zapirajo svojo preprosto, a izredno komponento - tempran, robusten O-obroč, ki se natančno prilega v utor pod glavo vijaka. Popolnoma blokira zrak, plin, vodo in druge onesnaževalce z obeh strani, s popolno zaščito občutljivih strojev.

Strokovno znanje podjetja pomeni, da lahko za delo izberejo najboljšo glavo, sponko, obroč "O" in poglobitev, natančna velikost in globina žleba pa se ujemata z obročem "O". To je neverjetno natančno delo, ki ima za posledico najboljše prileganje in najvarnejše tesnjenje.

Za serijo ZaGo tesnilnih vijakov, ki jih ponuja Nexus, obiščite našo spletno stran

http://nexuscomponents.co.uk/Products/Switches/Sealing-Screws/ZaGO%20MilSpec%20Pan%20Heads%20-%20MS3212%20and%20MS3213

Foto: Pandu Agus Wismoyo o Unsplash